април 25, 2024

Кончита Вурст с български корени! Копие на Азис

https://kliuki.net/kliuki/konchita-vurst-s-balgarski-koreni-kopie-na-azis/143624 Kliuki.net
Кончита Вурст с български корени! Копие на Азис

Кончита Вурст предизвика както оживени дебати, така и порой подигравки заради визията си

Кончита Вурст се превърна в звезда за отрицателно време. Странният субект от Австрия спечели престижния конкурс Евровизия, но не пеенето го направи сензация. От няколко дена хората в цяла Европа говорят само и единствено за Кончита Вурст основно заради визията й.

[caption id="attachment_70259" align="alignleft" width="300"]Кончита Вурст Кончита Вурст[/caption]

Изпълнителката всъщност е мъж и се казва Том. Което ясно си личи и от плътната черна брада, с която се появи на сцената. Това обаче беше единственото мъжко нещо в Кончита Вурст. Дългата черна коса, вечерната рокля и тежкият грим бяха в пълен разрез с брадата. И докато част от зрителите бяха втрещени от видяното, то други забелязаха особена прилика между Кончита Вурст и родното чудо Азис.

Родни зевзеци веднага побързаха да открият връзката между двамата. И успяха, смеят се феновете. От няколко дена доста любопитен колаж обикаля мрежата. Според него Кончита Вурст е всъщност плод на връзката между Азис и... Наталия Кобилкина!

Естествено, това предизвика искрен смях у феновете. "Наистина има прилика! Прическата на Наталия, брадата на Азис", смеят се форумци.

Явно Кончита Вурст ще се окаже с български корени, коментират зевзеците.

[caption id="attachment_70260" align="alignleft" width="300"]Кончита Вурст е наследник на Азис Кончита Вурст е наследник на Азис[/caption]