март 29, 2024

Константин: Ако Надя ме издразни, ще я зарежа

https://kliuki.net/kliuki/konstantin-ako-nadya-me-izdrazni-shte-ya-zarezha/141716 Kliuki.net
Константин: Ако Надя ме издразни, ще я зарежа

Певецът за пръв път говори открито за съпругата си, както и за чувствата си към бившата си половинка Райна

Отношенията между певецът Константин и съпругата му Надя открай време предизвикват любопитство у феновете. Двамата уж са сочени като идеалната двойка, а в същото време всеки ден се появяват нови и нови слухове за изневери на певеца. Нещо повече, името му доста често е забърквано в афера с бившата му половинка - Райна, с която продължават да имат общи участия.

[caption id="attachment_55444" align="alignleft" width="300"]Константин уж е с Надя, а пък гледа към Райна Константин уж е с Надя, а пък гледа към Райна[/caption]

Каква обаче е истината за личния живот на звездата? Коцето за пръв път си позволи да коментира открито тази тема пред камерата на предаването на Николета Лозанова - "Поверително от НЛ". В откровено интервю изпълнителят заявява, че ако съпругата му започне да го дразни много, ще я зареже, с което втрещи феновете на двойката. "Дали пък наистина не са решили да се разделят", чудят се форумци.

Коцето съвсем долива масло в огъня на слуховете като не скрива възторга си от бившата си половинка Райна. "През последните години, откакто се разделихме, е пораснала - развива се, завърши", не пести хвалебствията си симпатягата. А дали зад тези думи се крие нещо повече от приятелско чувство, само времето ще покаже.