март 29, 2024

Константин подигра Райна: Мене ми е през... (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/konstantin-podigra-rayna-mene-mi-e-prez-video/145519 Kliuki.net
Константин подигра Райна: Мене ми е през... (Видео)

Константин най-накрая отговори на постоянните нападки на бившата сиКонстантин се изгаври с певицата по брутален начин

Константин най-накрая отвърна на постоянните нападки на Райна. Както добре знаете, след раздялата им, певицата не спря да пуска песни, индиректно насочени към бившия й. В които го обвинява в какви ли не грехове като изневяра, лъжи, безотговорност и т.н. Пилето на поп фолка дори намеси и Надето, съпругата на Константин, подигравайки я, че е безлична и не може да се мери с нея по нищо.

[caption id="attachment_85759" align="alignright" width="300"]Константин се подиграва на Райна с новия си клип Константин се подиграва на Райна с новия си клип[/caption]

Певецът си мълча, мълча, но съвсем естествено, в един момент му дойде до гуша. И отвърна подобаващо на бившата си. И то по нейния начин. Коцето пусна нова песен, недвусмислено озаглавена "Предишната". И ако заглавието не е достатъчно на феновете да се сетят за кого пее, текстът им го показва от ясно по-ясно. "Не престана да говориш, че пред теб е нищо тя", пее изпълнителят. Досущ както прави Райна по адрес на съпругата му.

КонстантинКонстантин обаче не й остава длъжен за това, изтъквайки, че "Слава Богу, че новата му не е като нея". За "десерт" изпълнителят е категоричен, че бившата му е развалила всичките им хубави спомени. И че съжалява, задето са били близки. И за да бъде картинката завършена, танцьорката във видеото е стъкната в рокля, копие на тоалета на Райна от един от поредните й клипове, в които се заяжда с Коцето.

Движенията й танцът й също копират характерните за певицата танци. За да не остане никакво съмнение към кого всъщност е насочено парчето. Феновете също са на 100% убедени, че любимецът най-накрая е отговорил на постоянните нападки на бившата си.

И то как само! Убедете се сами във видеото.