април 24, 2024

Константин заряза Надя вкъщи, налита на фенки (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/konstantin-zaryaza-nadya-vkashti-nalita-na-fenki-snimka/142327 Kliuki.net
Константин заряза Надя вкъщи, налита на фенки (Снимка)

Певецът съвсем го раздава като ерген докато половинката му бави дъщеря им вкъщи

В светското пространство от години се шушука, че Константин не може да бъде моногамен и изневерява на поразия на всяка жена, с която има връзка. И бившата му половинка Райна неведнъж е казвала в прав текст, че певецът й е слагал рога и то неведнъж.

[caption id="attachment_59932" align="alignleft" width="300"]Константин се натиска с фенки докато Надя го чака вкъщи Константин се натиска с фенки докато Надя го чака вкъщи[/caption]

И макар да твърди, че откакто е женен за Надя се е укротил, изглежда, че звездата не може да устои на женското внимание, с което е заобиколен. От kliuki.net попаднахме на любопитна снимка от скорошно участие на секссимвола на поп фолка в нощно заведение. На кадъра Коцето без стеснение е награбил непознато момиче, а при детайлно вглеждане се вижда, че дори е на път да я млясне по устата.

Самата девойка очевидно няма нищо против звездното внимание към себе си, дори напротив. Интересно обаче как ли ще реагира съпругата на певеца на поредната демонстрация на разюздано поведение от страна на съпруга й? Който очевидно изобщо не се смущава, че жена му го чака вкъщи с дъщеря им и съвсем го раздава ерген по участията си.

"Горката Надя! Така и не разбра, че Коцето няма да се промени и ще продължи да й кръшка с всяка срещната", коментират със съжаление форумци.