април 23, 2024

Константин зашлеви публично Райна: Опита се да ме очерни, за да спечели Биг Брадър

https://kliuki.net/kliuki/konstantin-zashlevi-publichno-rayna-opita-se-da-me-ocherni-za-da-specheli-big-bradar/142265 Kliuki.net
Константин зашлеви публично Райна: Опита се да ме очерни, за да спечели Биг Брадър

Певецът е разочарован от поведението на бившата си половинка, която го изкарва ужасен човек

Макар Райна и Константин да са разделени от години, отношенията между тях продължават да занимават феновете им. Самата певица също не пропуска случай да се заяде публично с бившата си половинка, обявявайки на всеослушание колко отвратително гадже е бил. Участието й в Биг Брадър не направи изключение и Райна орева света в Къщата колко е страдала заради поведението му.

[caption id="attachment_59501" align="alignleft" width="300"]Константин захапа публично бившата си Райна Константин захапа публично бившата си Райна[/caption]

Очевидно Коцето не издържа на всички тези нападки и в откровено интервю за "Седмичен Труд" отвърна на бившата си. Изпълнителят беше категоричен, че Райна се е опитала да играе ролята на жертва, за да накара хората да гласуват за нея. "Тя е готова на всичко, за да бъде първа. Видя, че хората се разчувстват от сълзи и сополи и затова реши да предизвика съжаление", убеден е певецът.

На всичкото отгоре, освен, че се опита да го изкара по-лош и от дявола, след излизането си от Къщата Райна отказвала изобщо да разговаря с Константин и се държала с него като с непознат. "Не знам какво се случи, от известно време тя се прави, че не ме познава", втрещен е певецът от поведението на бившата си.