април 18, 2024

Кубрат Пулев и Андреа се раздират от скандал заради изневяра!

https://kliuki.net/kliuki/kubrat-pulev-i-andrea-se-razdirat-ot-skandal-zaradi-iznevyara/142806 Kliuki.net
Кубрат Пулев и Андреа се раздират от скандал заради изневяра!

Кубрат Пулев и Андреа се раздират от скандал заради изневяра, разказват запознати

Кубрат Пулев и Андреа не са идеалната двойка или поне само за пред хората го раздават като такива, научи Kliuki.net!

Наскоро те се хванали за гушата заради изневяра на Кобрата. Андреа пък не давала никой да припари около боксьора и го бранила с нокти и зъби, писа изданието HotArena.net.

[caption id="attachment_63301" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев и Андреа се раздират от скандал заради изневяра Кубрат Пулев и Андреа се раздират от скандал заради изневяра[/caption]

Според читател, който е отлично информиран със ситуацията, Андреа дори налага бой на кандидатките, които се опитват да вкарат Кубрат Пулев в леглото си.

Тези пък, които са успели, горчиво съжаляват, защото са подлагани на системен психически и физически тормоз, твърди още анонимният в сигнала си.

Покрай Кубрат Пулев редовно се въртят красиви жени, а той не можел винаги да устои на изкушението. Фолк звездата наскоро нападнала девойка на работното й място и се стигнало до жестока разправия.

Намесил се дори шефът й, за да я спаси от лапите на Андреа. Кубрат Пулев и Андреа засега са си заедно, така че феновете няма какво да ги мислят, но определено панаирът около тях е много голям, разказват още очевидци на поведението на певицата.

Въпросната, която се слагала на Кубрат, преди също имала афера с него и сега пак решила да го търси. Разбира се, Андреа не можела да позволи подобно нещо и секнала веднага ентусиазма й.

Така или иначе, чалгаджийката и спортистът ще трябва да се справят и занапред с такива предизвикателства, а скоро очакваме и сватбата на Кубрат Пулев и Андреа!