април 19, 2024

Кубрат Пулев унижи Андреа при завръщането си (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/kubrat-pulev-unizhi-andrea-pri-zavrashtaneto-si-video/145449 Kliuki.net
Кубрат Пулев унижи Андреа при завръщането си (Видео)

Кубрат Пулев избута настрани половинката си, която му се метна на вратаКубрат Пулев не обърна никакво внимание на Андреа, която го чакаше на летището

Кубрат Пулев унижи Андреа при завръщането си в България след мача с Владимир Кличко. Боксьорът не се трогна особено при вида на половинката си, която му се метна на врата при пристигането му на летище в София. Вместо да се зарадва и да прегърне певицата обаче, Кобрата просто я избута настрани, видяха феновете, които също чакаха любимеца си на аерогарата.

andrea kubrat1Андреа качи видео от този момент, но съвсем умишлено беше изрязала частта, в която Кубрат Пулев я избутва настрани. Онлайн потребителите обаче издадоха какво всъщност се е случило на летището. "Изрязала е клипа. После я избутва много гадно", коментират форумци.

Каква е причината за тези действия на боксьора можем само да гадаем. Надали отношенията между двамата са се пропукали, тъй като те са известни като една от най-стабилните двойки в родното светско пространство. По-скоро на боксьора не са му по вкуса подобни публични прояви на чувства, коментират запознати.

Кубрат ПулевКубрат Пулев неведнъж е изтъквал, че основната причина за търканията му с Андреа е именно желанието им постоянно да парадира с връзката им и да се хвали колко са щастливи двамата, "Тя е още малка, ще порасне", доста често е заявявал с усмивка боксьорът.

Което пък не пречи да не отхвърля слуховете за сватба помежду им, след дългите години връзка. "Сватбата е най-лесното нещо", отсече и при завръщането си спортистът. Дали го е казал просто така или действително двамата с певицата вече обмислят важната крачка, предстои да разберем.

Междувременно вижте видеото как Кубрат Пулев беше посрещнат от Андреа на летище София. В клипчето липсва частта, в която я е избутал, тъй като певицата умишлено я е изрязала.