март 29, 2024

Лили Иванова сменя професията на стари години?

https://kliuki.net/kliuki/lili-ivanova-smenya-profesiyata-na-stari-godini-3/166826 Kliuki.net
Лили Иванова сменя професията на стари години?

Магазинът й е съвсем легален

Примата на родната естрадна музика Лили Иванова изглежда е напът да смени професията на стари години.

Неотдавна певицата откри свой интернет магазин, където продава стоки, брандирани с инициалите й.

Близо 100 лв. струва малка гривна в сайта на примата на естрадата. Срещу сумата от 25 лв. пък можете да се сдобиете с черна тениска с нейния лик. Прави впечатление, че има доста желаещи да си закупят стоките й.

В социалната мрежа Фейсбук излиза директно магазин Лили, където пише, че стоката е публикувана и предлагана от самата естрадна икона. Това е леко комично, защото никой не си представя Лили да седне и да качва продуктите си в социалната мрежа, нито пък да изпраща поръчки.

Унисекс гривна LI Лили Иванова от естествена кожа и сребро е универсален размер и струва точно 99,98 лв.

Кубратската легенда предлага и тениски, които можете да закупите срещу 29,99 лв. Наличните размер са S,M, L и XL. Одеждите са намалени от 35 лв., което е доста солена цена.

Фирми, занимаващи се с печат на брандирани тениски коментират, че тениска от най-качествения памук с включен печат излиза около 10 лв. Ако дрехата е от по-ниско качество, съответно и цената е по-ниска.

Прости изчисления сочат, че изпълнителката на „Ветрове” печели по около 20 лв. от един брой. На сайта си Лили продава и билети за турнето й, както и нейни музикални записи.

Продуктите се рекламират активно и в Инстаграм, като Лили се надява интересът да е по-голям покрай продължаващото й лятно турне.

За никого не е тайна, че певицата тръгна на концертна обиколка из България още през април и ще продължи до 4 декември. За тогава е предвидено естрадната прима да закрие турнето си в София.

Динозавърката на естрадния подиум прекъсна за малко концертите си преди месец заради здравословен проблем. Към днешна дата тя е напълно възстановена и продължава с активната си дейност.

Проверка показа, че магазинът на Лили е съвсем легален и е регистриран на фирмата „ЛИ-1”, която Лили Иванова създаде още през 2010 г.

Източник: lupa.bg