март 28, 2024

Луна: Край с Бойко, Койко, Нинова, Копейкин и измамника Слави!

https://kliuki.net/kliuki/luna-kray-s-boyko-koyko-ninova-kopeykin-i-izmamnika-slavi/167011 Kliuki.net
Луна: Край с Бойко, Койко, Нинова, Копейкин и измамника Слави!

Категорична е, че досегашните ни управници нямат място във властта
Мераците на Луна за влизане в политическия живот на страната отново се съживиха.

Тя е независим кандидат за депутат от 25 МИР – София. За да влезе в Народното събрание обаче и да покаже на какво е способна там, се нуждае от 10 хиляди гласа. Оказва се, че възнамерява да финансира политическата си кариера чрез продажбата на мезонета си.

Тя е категорична, че ще участва във всички избори и допълва, че целта й винаги е била да се бори срещу системата. Ще продължи да следва този път и занапред. Отхвърлила е всички предложения на партии да стане част от листата им и възнамерява и занапред да продължи тази борба сама.

Подчертава, че не вижда никакъв смисъл в съществуването на партиите. Смята да предложи нова система на управление, която ще е в интерес на българските граждани, а не в изгода на управляващата прослойка. Тя вярва, че всички отвратени от старата порочна система ще я подкрепят на изборите на 2 октомври. Категорична е, че не бива повече да се позволява на банда престъпници да грабят държавата ни. Допълва, че ситуацията, в която живеем доказва некадърността на управлявалите ни до този момент.

Според нея с поредната си заявка да участват отново във властта, партиите доказват единствено своята алчност. Време е за личности и смяна на системата, посочва тя. Категорична е, че е време да се смени Конституцията, която е направена в интерес на определена прослойка, която изнася всичко от страната ни и подчинява хората да са роби, работещи за шепа престъпници. Резултатът от сегашния ни основен закон е налице – страната ни е най-бедната и хората я напускат при първа възможност.

В основния закон трябва да бъде гарантирана възможността на българите да контролират властта. Сега реално хората нямат това право и не могат да реагират, ако са недоволни от работата на някой депутат.
Недоумява защо като независим кандидат има право да се кандидатира само в един МИР, а партиите да са в цяла България. Сама отговаря, че това е така, защото през 1993 г. „някакъв Близнашки“ прави Конституция, изгодна на когото трябва.

Посочва, че хората трябва да са наясно за кого да гласуват, ако ли не – по-добре да си стоят у дома, вместо да подхранват паразитите, превръщайки ги в чудовища, които ни манипулират, превръщат ни в роби и ни взимат и последния лев от портфейла.

Не крие, че като българка е отвратена от всички партии и техните лидери, особено от бруталното им отношение към хората. Капсуловани са и си обучават специални хора, които вкарват във властта. Твърди, че ги е страх от нея, защото не може да бъде манипулирана, мамена или подведена.

Разкрива, че постоянно ходи на учредяването на партии, но ръководствата им се крият от нея.
При все, че тези, срещу които се изправя са брутални, Луна е категорична, че не се страхува. Категорична е, че камъче като нея може да преобърне каруцата на паразитите. Вярва, че ще успее, защото залага на истината, която е най-скъпото оръжие.
Категорична е, че партии и лидери, които са ограбвали българския народ нямат право да бъдат в управлението на страната.

Категорична е, че нито Бойко, нито Койко, нито Нинова, Копейкин или пък измамника Слави, който 20 години се гаври с артистите и изкара луди пари на техен гръб, нямат място във властта. Хората, които държаха властта до момента ни мразят и искат да измрем, категорична е Луна.
Източник: Уикенд