май 04, 2024

Луна втрещи: Аз съм Мерлин Монро

Певицата шокира последователите си с промяна във външния вид

https://kliuki.net/kliuki/luna-vtreshti-az-sam-merlin-monro/216516 Kliuki.net
Луна втрещи: Аз съм Мерлин Монро

Луна сюрпризира феновете си новогодишно. Тя пусна свои актуални снимки, на които позира с къса коса. Певицата не е изневерила на типичния за нея рус цвят.

Изпълнителката на “Бягайте крачета” сама се сравни със световната актрисата Мерилин Монро и дори отчете, че изглежда като 19-годишна.

„Тя изглежда на 19 години! Прилича на Мерилин…“ – написа Луна сама под снимката си и сложи емотикон целувка. Така е, като няма кой да я хвали го прави сама.

Луна втрещи: Аз съм Мерлин Монро

Намериха се и такива, които сипеха суперлативи и я поздравяваха за начина, по който изглежда.

“Наистина изглежда като на 19. Извинете, но жени на нейната възраст не съм виждала да изглеждат така.  Дай, Боже, на нейните години и аз да съм така. Дерзай!”, “Наистина много си готина, красива и прекрасна лъчезарна…” – пишат някои от тях.

Наскоро се оказа, че Луна е криела две деца – дъщеря и син, които живеели в Европа. Певицата разкри и името на момичето си – Бела Луна. Тя каза, че скоро ще разкаже всичко на своите фенове.

Сподели още, че наследниците й настоявали самите те да се представят пред цяла България, но семейното решение било да останат още малко в нелегалност и в един подбран момент да се представят пред цяла България. Затова те ограничавали майка си да разказва за тях, а планират да застанат лично лице в лице с медиите.

Източник: signal.bg