април 27, 2024

Мара Отварачката заряза и Миро Дзвера, след като го ошушка до стотинка

Изпокарала се и с първия си мъж

https://kliuki.net/kliuki/mara-otvarachkata-zaryaza-i-miro-dzvera-sled-kato-go-oshushka-do-stotinka/213834 Kliuki.net
Мара Отварачката заряза и Миро Дзвера, след като го ошушка до стотинка

Оказва се, че Мара Отварачката е била шута на третия си съпруг Мирослав Соколов, по-известен със страховития си прякор Миро Дзвера. Това се е случило, след като бизнесменът свършил парите и затънал до ушите в борчове. След жесток скандал, който този път завършил като по чудо без бой, певицата е напуснала общото жилище, което обитавали.

 

Проблемите помежду им започнали, след като върху Соколов се стоварили редица бизнес несгоди, коя от коя по-сериозни. Освен, че имал да връща над 1 млн. лв., за капак му блокирали и сметките, а и НАП го подпукали за данъчни измами и невнесено ДДС, та общо взето положението му не е никак розово.

Мара Отварачката заряза и Миро Дзвера, след като го ошушка до стотинка

Мара Отварачката разбира се останала крайно разочарована от това, че занапред Дзвера няма да може да поддържа луксозния й начин на живот, на който свикнала и му била шута. Хора от близкото й обкръжение посочват, че Дзвера далеч не е единственият мъж в живота й, застигнат от такава съдба. Певачката се изпокарала и с първия си съпруг Димитър Андонов, с когото до неотдавна бе в добри отношения.

 

Скандалът между нея и Димитър се случил преди малко повече от година. Така и не става ясна причината за раздора, но двете с дъщеря й Марая вече не следват Димитър, нито пък съпругата му Никол, която преди харесваха. Марая не бе поканена на рождените дни на брат й и сестра й от страна на баща й. 

 

Припомняме, че навръх една Нова година Мария призна изненадващо, че има нов мъж до себе си – Християн Гущеров. Тя дори твърдеше, че Димитър не се грижи за дъщеря си, за разлика от Християн, когото Марая приемала като свой баща. Идилията й с него обаче също не продължи дълго и двамата се разведоха. Тогава заралийката отново стопли отношенията с Андонов, който дори развърза кесията си и плати няколко училищни такси на дъщеря си, които са в размер на 50 бона годишно.

 

Марая от доста време не общува с баща си и е на страната на майка си. Не е изключено родителите й да са се сдърпали за пари.

Източник: Уикенд