март 29, 2024

Мария и Марая заедно в тв студио – детето скучае и мълчи! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-i-maraya-zaedno-v-tv-studio-deteto-skuchae-i-malchi-video/143543 Kliuki.net
Мария и Марая заедно в тв студио – детето скучае и мълчи! (ВИДЕО)

Мария и Марая се появиха заедно в тв студио, но детето скуча през цялото време

Мария и Марая се появиха издокарани заедно в тв студио!

Фолк певицата, която сега има време да обикаля целия ефир, заведе и детето си, но то скуча през цялото предаване, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_69520" align="alignright" width="300"]Мария и Марая Мария и Марая заедно в тв студио, детето скучае[/caption]

На малката Марая беше дадена кратка възможност да каже няколко думи. То така или иначе се притесняваше и се чудеше накъде да гледа. Момиченцето сякаш му се искаше всеки момент да скочи в полата на майка си, за да се скрие от погледите на хората пред екрана.

[caption id="attachment_69521" align="alignleft" width="300"]Мария и Марая Мария и Марая разказаха за личния си живот с Гущеров[/caption]

Мария и Марая бяха много очарователни, но не беше удачно да отиват двете там, коментират в мрежата. „Марая е едва на 5, тя почти не откъсна поглед от Мария или се въртеше, срамуваше се, а тя дори не се замисля какво му причинява?!”, гласят реакциите след изявата им.

Всъщност Мара Отварачката твърди, че няма намерение да превръща наследничката си в звезда. Обаче обикновено показва точно обратното. Тя все я тика в светлините на прожекторите и я обсипва отсега със собствената си слава.

За крехко създание като Марая това е не само напълно излишно, но и опасно, негодуват родители. Все пак Мария и Марая зарадваха своите фенове, които чуха как стоят отношенията им с Гущеров, с когото в момента живеят на семейни начала.

„Той е нашият мъж, много се грижи за Марая”, подчерта категорично пайнерката.

За бившия си тя спести ласкателства, но пък ни увери, че с Марая се виждат и всичко е наред между тях.

Вижте сами във видеото ТУК какво разказаха Мария и Марая!