юни 23, 2024

Мария Игнатова изкушава от плажа (СНИМКА)

Продължава да граби с пълни шепи от живота

https://kliuki.net/kliuki/mariya-ignatova-izkushava-ot-plazha-snimka/224823 Kliuki.net
Мария Игнатова изкушава от плажа (СНИМКА)

Мария Игнатова е във ваканция на морския бряг. Все още не е ясно кой й прави компания и в какви отношения е с мъжа си Ивайло Цветков – Нойзи.

Блондинката не спира да пуска кадри в Инстаграм. Намекна и нещо  много любопитно в изборния  ден:

"Добре че не гласуваме какъв цвят да е морето…", написа сексапилната тв водеща под кадъра, с което допълнително развихри реакциите предвид скорошния изминал изборен ден у нас.

„Много секси тяло“  - възхищават се последователи. "Не можеш..да.се..месиш..в..Божиите..дела..и..природата", се казва в друг коментар на неин последовател.

Припомняме, че съпругът на Игнатова в средата на миналия ноември беше хванат да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта.

"Всекидневните сложни и стресови ситуации претоварват човешкия мозък до такава степен, че той понякога не е в състояние да прецени ситуацията и предприема ирационални действия или стратегии", така се оправдава той.

"Изкуплението, съчетано с чистия мой срам от самото прегрешение, е единственият път назад към самоконтрола и самопреценката", гласи част текста на мъжът на Мария Игнатова за скандалната случка. Нойзи описва "цветно" нощта на ареста си:

"В килията е студено. Ноември е, спуска се оловносива сутрин, за пръв път в живота си съм пъхнат зад решетките. Извърших нереална глупост. Лежа на единствената метална пейка и студът се просмуква в костите.

Източник: blitz.bg