September 23, 2024

Мария Игнатова захапа Рачков в ефир: Падаш си по…

Разговорът им в “Пееш или лъжеш“ разгорещи страстите до краен предел

https://kliuki.net/kliuki/mariya-ignatova-zahapa-rachkov-v-efir-padash-si-po/230832 Kliuki.net
Мария Игнатова захапа Рачков в ефир: Падаш си по…

Любимата двойка на България Мария Игнатова и Димитър Рачков днес подържа само приятелски отношения. Това обаче, което се случи между тях в ефир задава въпроса дали чувствата са още живи?

Пиперливите шегички стартираха още в първия епизод на „Пееш или лъжеш“.

"Нещо напоследък си падаш по кифли", заяви Мария на Рачков, намеквайки за последните му връзки с Камелия Андонова и Анита Димитрова.

Рачков не й остана длъжен:

"Това, каквото направи човек веднъж, никой не може друг да го направи", с което, разбира се, направи намек за алкохолните изцепки зад волана на мъжа до Игнатова - Ивайло Цветков - Нойзи.

Наталия Симеонова също участваше в шоуто и зарадва зрителите пред малкия екран.

"Надявам се да не се завърне отново Наталия в ефир", не се сдържа и продължи с шегичките Мария, която, за изненада на мнозина, внесе хумор дори и за ареста на настоящата си половинка Нойзи. И това дойде съвсем естествено, покрай един от участниците в този епизод, който по случайност се казва Ивайло и работи като шофьор.

Пееш или лъжеш е българска версия на шоуто I can see your voice. Българската версия започва през есента на 2016 г.

Водещи на първия сезон на шоуто са Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. През пролетта на 2024 г., след 8-годишна пауза, е анонсирано завръщането на предаването в ефир с нов водещ - Димитър Рачков.

Източник: blitz.bg