September 08, 2024

Мария Илиева ляга под ножа

Междуречки се грижи всеотдайно и за доведения си син Александър

https://kliuki.net/kliuki/mariya-ilieva-lyaga-pod-nozha/226754 Kliuki.net
Мария Илиева ляга под ножа

Мария Илиева се заканва, че когато чукне 50, ще си направи лифтинг на лицето. Както е известно към днешна дата тя е на 46 години и очевидно изчаква да „узрее“ още малко, за да легне под ножа. Не крие, че до момента се е подмладявала с ботокс и дермални филъри, но пък няма пластични операции и не си е слагала силикон в бюста, както се твърдеше. Като цяло не е против интервенциите и смята да прибегне до услугите на пластичната хирургия след някоя и друга година.

 

За формата си се грижи със спорт и специален режим. Понякога се подлага и на антицелулитни процедури в популярна клиника по естетична медицина. Макар да е майка на две деца и да не е в първа младост, тя все още изглежда перфектно.

Припомняме, че първородният й син Александър е плод на неуспешната й връзка с бившия футболист Георги Михайлов, а дъщеря й София се роди от връзката й с Александър Междуречки – бизнесмен и наследник на богата фамилия. Тъй като романтичните им отношения процъфтяват, Илиева е категорична, че най-сетне е открила мъжа на живота си. Благоверният й, който е със 7 години по-млад от нея, се радва на дъщеря им, с която певицата го дари, но мечтаел да се сдобие и с момче.

 

Хора от обкръжението им издават, че Междуречки се грижи всеотдайно и за доведения си син Александър, но искал да има и биологичен наследник на фамилията. Илиева обаче категорично отказвала да ражда отново. Няма намерения да преминава през същия ад, през който премина покрай бременността с дъщеря й, а и тъкмо се е вталила и не желае да си разваля фигурата с нова бременност.

 

Според думите на звездата, основната причина за сияйния й външен вид, е съпругът й, който й давал крила и я карал да се чувства на седмото небе. Тя срещнала настоящия си партньор точно когато била най-разочарована от силния пол и била твърдо решена да остане самотна майка. Многократно е споделяла, че именно в негово лице е открила своя идеал за мъж.

Източник: Уикенд