декември 09, 2023

Мария прибира милион евро при развод с Гущеров

https://kliuki.net/kliuki/mariya-pribira-milion-evro-pri-razvod-s-gushterov/145929 Kliuki.net
Мария прибира милион евро при развод с Гущеров

Мария се е уредила до живот, благодарение на железен предбрачен договор

Мария е успяла да убеди Гущеров, че се омъжва за него по любов

Мария се е уредила до живот! И то не само заради факта, че преди няколко дена официално влезе в една от най-богатите фамилии в България. Певачката е успяла да убеди вече законния си съпруг Християн Гущеров да подпише железен предбрачен договор, който я поставя в изключително печеливша позиция.

[caption id="attachment_88505" align="alignright" width="300"]Мария и Гущеров на сватбата им Мария и Гущеров на сватбата им[/caption]

Според споразумението, при евентуален развод по желание или вина на Гущеров, Мария ще прибере тлъстата сума от един милион евро. Плюс една трета от всичко, придобито след сключването на брака. Което, предвид парите на Гущеров, със сигурност няма да е малко. Освен това, когато семейството се сдобие с наследник, Гущеров е задължен да му отвори влог в банка на стойност един милион лева, с които детето да разполага, когато стане пълнолетно.

А дотогава с тях ще разполага кой? Естествено майка му. В замяна на всичко това, от Мария се иска едно единствено нещо. И то е, представете си, да бъде вярна на съпруга си! Ако Отварачката кръшне от семейното ложе, няма да получи и стотинка, научиха от hotarena.net. Което на практика закотвя дребната певица и тежкогабаритният й съпруг заедно до живот.

Разбира се, семейството на Гущеров не били никак очаровани от предбрачния договор, поискан от булката. И направили всичко възможно да убедят Християн да не го подписва. Тук обаче се намесила тъщата Йорданка, която поела нещата в свои ръце и категорично заявила, че дъщеря й няма да се съгласи да мине под венчилото, ако няма сигурност за бъдещето си.

Майката на Мария успяла да уговори сватовете си, че споразумението е честно и за двете страни и в крайна сметка постигнала своето.