October 04, 2024

Мария Силвестър потъна в скръб: Отиде си…

Водещата е съкрушена емоционално

https://kliuki.net/kliuki/mariya-silvestar-potana-v-skrab-otide-si/231244 Kliuki.net
Мария Силвестър потъна в скръб: Отиде си…

Мария Силвестър преживя много тежка загуба. Отишъл неин много близък колега от „Бригада нов дом“. Тя сподели в социалната мрежа за случилото се:

"Валето си замина. Благодаря ти, че беше с нас. Светъл път и мир на душата ти", написа Силвестър, а от профила на Валери Ангелов става ясно, че той е бил част от екипа на предаването.

Не е ясна причината за фаталния край. Най-вероятно от медията ще търсят негов заместник.

В момента текат кастингите за новия сезон на предаването. Стартът се очаква следващата година, а зрителите чакат с нетърпение.  Бригадата с ръководител Влади Караджов и Мария Силвестър помага на хора, чиито домове са в лошо състояние. До май 2021 г. предаването е помогнало на 62 семейства.

Силвестър е харизматична, забавна и обича предизвикателствата. Тя е родена в София, но израства в Костенец. Следвала е право и психология. Имала е кариера на топ модел. За кратко работи в списание преди да попадне в телевизията като сценарист.

Тя отглежда сама детето си и казва, че човек с всичко може да се справи.  Има две опции – или да се превърнеш в жертва, или да яхнеш ситуацията и да вземеш нещата в свои ръце.

Източник: blitz.bg