март 28, 2024

Мария слаба като анорексичка, стана торба кокали

https://kliuki.net/kliuki/mariya-slaba-kato-anoreksichka-stana-torba-kokali/142756 Kliuki.net
Мария слаба като анорексичка, стана торба кокали

Мария слаба като анорексичка, плаши с тънка фигура

Диети и изтощителни упражнения направиха фолк певицата Мария слаба като анорексичка. Изпълнителката се топи ударно и вече не прилича на себе си. Фенове сериозно се притесняват, че ще я сполети същата съдба като Преслава.

Тези дни певицата пусна клип със снимки в социалната мрежа, на които позира без фотошоп. И показа толкова крехко тяло, че не е за вярване, докъде се е докарала. Тежките диети направиха Мария слаба като скелет. Почитатели тревожно коментират, че ръцете й са като клечки, краката – вейки, а талията й е като прищипана.

[caption id="attachment_62860" align="aligncenter" width="227"]Мария плаши с тънка фигура Мария слаба като вейка[/caption]

mariq 10 Mariq 6 Mariq 5„Мария съвсем се е стопила“, „Не ти отива да си толкова слаба, момиче!“, „Вървиш по пътя на Преслава, спри се!“, пишат загрижени почитатели.

[caption id="attachment_62865" align="aligncenter" width="210"]Певицата направо се стопи Певицата направо се стопи[/caption]

Mariq 2Миньончето на фолка винаги се е гордеело с тънка и стройна фигура, но в последно време направо прекалява. Самата певица признава, че се подлага на сурови диети, за да бъде във форма. За да бъде Мария слаба, тя поддържа с тегло в границите на 40-42 килограма и всеки грам отгоре става повод за нови диети.

„Ще се разболее така“, „Боже, направо е като тапициран скелет“, коментират из форумите потребители. И отбелязват, че Мария скоро ще надмине и Преслава по слабост.