март 03, 2024

Мария вече се разпорежда с милионите на Гущеров (Доказателство)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-veche-se-razporezhda-s-milionite-na-gushterov-dokazatelstvo/146006 Kliuki.net
Мария вече се разпорежда с милионите на Гущеров (Доказателство)

Мария вече без стеснение пилее парите на съпруга си за себе сиМария съвсем му отпусна края откакто стана госпожа Гущерова

Мария вече се разпорежда с милионите на Християн Гущеров както намери за добре. Миниатюрната чалгаджийка и преди не пропускаше случай да покаже колко луксозно живее, благодарение на богатството на половинката си и на семейството му. Откакто успя да се намърда официално и тя във фамилията певицата съвсем му е отпуснала края и е взела да харчи с пълни шепи от парите на благоверния си.

[caption id="attachment_89050" align="alignright" width="300"]Мария Мария с един от тоалетите си[/caption]

Новоизлюпената госпожа Гущерова реши да демонстрира на свое участие в Бургас, че разполага с парите на мъжа си както тя намери за добре. И за потрес на всички присъстващи в заведението смени няколко тоалета по време на краткото си участие. Естествено, всички дрешки бяха маркови. Странната й хрумка определено обърка феновете й. Така де, на официален концерт в голяма зала е съвсем нормално изпълнителите да се преобличат.

За участие в чалготека обаче, това идва малко в повече. Още повече, че подобен тип заведения дори нямат съблекални, така че на Отварачката й се е наложило да се преоблича или в тоалетната, или в джипа си, хилят се феновете.

Това обаче ни най-малко не е смутило Мария, която реши да демонстрира няколко тоалета по време на краткото си участие в дискотеката. Което не надвишаваше един час. За това време колежките й обикновено пристигат с един тоалет, с който и изпълняват хитовете си и си заминават. Но това не важи за Мара. Която смени не само дрехите по себе си, ами и обувките. За да е сигурна, че всички са разбрали, че вече е много, ама много богата.

"А къде остана времето, когато се развяваше по телевизиите в родната Стара Загора с един оскъден бански от 5 лева", смеят се онлайн потребителите.

Мария

[caption id="attachment_89052" align="alignright" width="300"]Мария ... И с втория[/caption]

mara burgas3 mara burgas4 mara burgas5 mara burgas6