май 02, 2024

Менделсон звучи: Мария Илиева минава под венчило

Певицата съвсем скоро щe каже да

https://kliuki.net/kliuki/mendelson-zvuchi-mariya-ilieva-minava-pod-venchilo/210872 Kliuki.net
Менделсон звучи: Мария Илиева минава под венчило

Това може да съдим от изящния пръстен, който краси ръката й. Мария, която е и ментор в „Гласът на България“ вече не крие скъпия подарък, с който приятелят й Александър Междуречки я дари.

Брюнетката носи на ръката си огромен годежен пръстен. Справките показват, че цената му достига цели 10 000 лв. При едно от последните си телевизионни гостувания тя го показа в пълния му блясък и мрежата прегря в следващите минути.

Менделсон звучи: Мария Илиева минава под венчило

В края на разговора водещите попитаха Илиева за въпросното бижу и дали наистина е получила предложение за брак. Начинът, по който отвърна Мария внесе повече от яснота по въпроса.

"Повече от омъжена съм! Вречена съм в любовта на живота си завинаги. Ако тръгнем да правим този микропразник със сигурност няма да го крием. Мисля, че това са естествени етапи от живота. Когато ги усетиш - идват, ако не дойдат - все тая. Не ми е непременно важно да съм омъжена", заяви тя.

"Имам прекрасен мъж до себе си и това ми дава свобода. Той е опора на мечтите ми." Така Мария Илиева описа човека до нея - бизнесмена Александър Междуречки. Певицата дари любимия си с дъщеря преди 2 г.

Източник: blitz.bg