март 29, 2024

"Мис България" пред провал, кандидатки отказват участие

https://kliuki.net/kliuki/mis-balgariya-pred-proval-kandidatki-otkazvat-uchastie/142860 Kliuki.net
"Мис България" пред провал, кандидатки отказват участие

„Мис България" пред провал, кандидатки отказват да се включат

Конкурсът „Мис България“ може да не се състои тази година заради липса на желаещи за участие. Кандидатки масово отказват да се състезават в надпреварата, след скандалите миналата година. Кастингите вече започнаха, но към предаването се наблюдава изключително голяма липса на интерес. В първите дни на прослушванията във Варна едва десетина момичета се явили на прослушване, докато миналата били повече от 250.

Шефката на конкурса Жени Калканджиева е силно притеснена заради отлива на желаещи. А малкото съгласили се да отидат на кастинг, не отговарят на изискванията за участие в „Мис България“, издават от екипа.

[caption id="attachment_63680" align="aligncenter" width="300"]Конкурсът "Мис България" пред провал Конкурсът "Мис България" пред провал[/caption]

Липсата на интерес още в първите дни сериозно е притеснила организационния екип и тази година дори е възможно конкурсът да не се проведе, пишат от pik.bg. След гафовете и изцепките в състезанието миналата година, българките масово отказват да се включат в надпреварата, тъй като не искат да се излагат в риалити шоу.

[caption id="attachment_63681" align="aligncenter" width="300"]След фиаското миналата година, желаещи за участие няма След фиаското миналата година, желаещи за участие няма[/caption]

Засега не е ясно дали състезанието ще се проведе, както миналата година под формата на риалити формат, но е сигурно, че кандидатките за „Мис България“ нямат никакво намерение да се излагат пред публиката. Ако конкурсът не се състои това ще бъде абсолютен прецедент в 108-годишната история на състезанието.

Идеята на конкурса „Мис България“ винаги е била да представи пред света не само най-красивата, но и най-достойната българка. В последните години обаче състезанието се превърна в евтино риалити шоу, а победителките се замесваха в редица скандали.