април 01, 2023

Мис София Гери Тилева разбива с тяло (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mis-sofiya-geri-tileva-razbiva-s-tyalo-snimki/144495 Kliuki.net
Мис София Гери Тилева разбива с тяло (Снимки)

Мис София Гери Тилева е сред най-близките дружки на бившата на Христо Сираков - Биляна Евгениева

Мис София Гери Тилева успя да нажежи страстите до червено с визията си по бански. Новоизбраната миска напълно заслужава титлата си, коментират онлайн потребителите. Госпожицата притежава завидна фигура, с която си спечели за нула време одобрението на феновете.

[caption id="attachment_79152" align="alignleft" width="300"]Мис София Гери Тилева Мис София Гери Тилева[/caption]

Коя обаче е новата Мис София Гери Тилева? Миската е студентка в Софийския университет и в същото време е част от еротичното шоу Babylon. Факт, който накара зложелателите да я набедят, че е най-обикновена танцьорка на пилон. Гери обаче е категорична, че няма нищо подобно, тъй като ролята й е на вариете артист, а не просто на момиче, което се съблича.

Любопитен е и приятелският кръг, в който се движи новоизбраната най-красива жена на столицата. Гери е сред най-близките приятелки на скандалната бивша годеница на Христо Сираков Биляна Евгениева. Която също е била част от шоуто Babylon, макар вече да не се появява в него. Двете могат да бъдат засечени доста често да се забавляват из столичните заведения, особено след като Евгениева остана без годеник и без любовника си Благой Георгиев.

Мис София Гери Тилева също не обявява да има човек до себе си. Разгледайте снимките й в галерията ни и сами преценете дали титлата й е заслужена.

Мис София Гери Тилева Мис София Гери Тилева Мис София Гери Тилева Мис София Гери Тилева Мис София Гери Тилева Мис София Гери Тилева