април 27, 2024

Митко Динев-младши - под денонощна охрана

https://kliuki.net/kliuki/mitko-dinev-mladshi-pod-denonoshtna-ohrana/146290 Kliuki.net
Митко Динев-младши - под денонощна охрана

Митко Динев-младши се охранява нон стоп от гардове, подсигурени от дядо му

Митко Динев-младши - първият внук на богаташа Динев се охранява денонощно. За сигурността му се е погрижил самият Динко Динев, който е наел гардовете. Кръвта вода не става и дядото вече е приел наследника си и бди над него.

[caption id="attachment_90860" align="alignleft" width="300"]Митко Динев-младши - с денонощна охрана Митко Динев-младши - с денонощна охрана[/caption]

А само допреди два месеца, до раждането на Димитър младши, певицата и милионерският наследник не бяха обкръжени от купища гардове. Дори на изписването от родилния дом младият татко е бил само с щофьора си, споделят близки до двойката.

Явно първият внук и поредният претендент за наследник на богатата фамилия е размекнал сърцето на дядо си и Динко е направил големия компромис в отношението си към двойката. Сега той и цялата фамилия трепери над бебока, научиха от hotarena.net. Кланът е особено загрижен за сигурността на млакия беззащитен наследник и бодигардове като горили са постоянно плътно до него. Непрекъснато са по петите на Емануела и детето, а единият от гардовете е и в ролята на личен шофьор, говорят запознати. Браво, двумесечният богат наследник вече си има и личен шофьор. Защо не, говори се, че Димитър младши е най-богатото новородено бебе в страната.

Но не само гардове кръжат около красивата мама и бебока. Две бавачки, освен че се включват в грижите за малкия човек, понякога влизат и в ролята на домашни помощнички, по-грубо казано – прислужнички. Близки споделят, че Емануела сама иска да си гледа детето, но грижовният татко настоявал тя да има повече време за почивка и за себе си, а защо не и за младия си любим.

Самата тя признава, че е много влюбена в бащата на втория си син, като отрича, че парите му са й били приоритет във връзката. Говори за брака като за някаква хартийка, за нея много по-стойностна била появата на детето. Но това дете го очаква богатството на клана Диневи.

Засега, заради бебето, красивата и фатална жена живее в златна клетка. Няма ли да й отеснее тя, докога ще издържи да живее зад „кулисите”, бъдещето ще покаже.