декември 04, 2023

Модно шоу: Филип Киркоров заведе децата на училище (Вижте порасналите Алла-Виктория и Мартин – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/modno-shou-filip-kirkorov-zavede-decata-na-uchilishte-vizhte-porasnalite-alla-viktoriya-i-martin-snimki/166918 Kliuki.net
Модно шоу: Филип Киркоров заведе децата на училище (Вижте порасналите Алла-Виктория и Мартин – Снимки)

Руските знаменитости изпратиха децата си на училище на 1 септември, първият учебен ден се превърна в модно дефиле, видя kliuki.net

Филип Киркоров като грижовен и отговорен баща не пропусна първия учебен ден на двете си деца. В Русия началото на учебната година е празник и е наречен  Ден на знанието.

 Семейството на Киркоров се появи в училището където учат Алла-Виктория и Мартин. Дъщеря му е с 1 година по-голяма от брат си и ще учи  в 5-ти клас, а Мартин, който много прилича на баща си ще е в 4-ти.

Кралят на попа сам облече наледниците си в костюми и за целта трябваше да стане много рано, за да ги приготви за училище. А това е нещо необичайно за него. И ако Алла-Виктория и Мартин изглеждаха като всички ученици с униформа, то впечатление направи ефектното зелено палто на момичето, което блестеше на слънцето и бе оценено от модните разбирачи. На празника присъства и бащата на Филип, дядо Бедрос Киркоров.

Певицата Алла Пугачова също не пропусна Денят на знанието. Примадонта, която пристигна в Русия малко преди начлото на учебната година изпрати близнаците си Хари и Лиза в Първа московска гимназия, където ще учат в трети клас.  И двамата както винаги бяха стилни и елегантни. А Лиза привлече вниманието с  красив  бял аксесоар на врата.

Близнаците на Алла Пугачова в Първа московска гимназия

Феновете оцениха снимките от изпращането на училище на известните  деца и го нарекоха истинско звездно дефиле!