април 19, 2024

Моника и Андреа се сдобриха – виж как доказаха приятелството си!

https://kliuki.net/kliuki/monika-i-andrea-se-sdobriha-vizh-kak-dokazaha-priyatelstvoto-si/143152 Kliuki.net
Моника и Андреа се сдобриха – виж как доказаха приятелството си!

Моника и Андреа се сдобриха за радост на своите фенове, които вярваха в тяхното приятелство

Моника и Андреа се сдобриха за радост на своите фенове, които до последно вярваха, че няма да допуснат да си развалят приятелството, забеляза Kliuki.net.

Моника Валериева и певицата отказват да говорят по темата и дори твърдят пред околните, че скандал между тях не е имало.

[caption id="attachment_66047" align="alignright" width="300"]Моника и Андреа се сдобриха, доказаха приятелството си Моника и Андреа се сдобриха, доказаха приятелството си[/caption]

Само дето запознати казват друго, но това вече е без значение, защото Моника и Андреа пак са заедно.

И за да докажат топлите си отношения, те си легнаха и позираха за общи снимки, писа изданието blife.bg. В този случай не само, че се държат примерно, а дори Моника Валериева е без грим – нещо съвсем нетипично за нея.

Моделката рядко показва как изглежда естествена, но трябва да не се срамува, защото няма какво да крие. Въпреки това тя е сложила косата си пред устните си, което се стори странно на мнозина във виртуала.

Едва ли се притеснява чак толкова от визията си, а просто Моника и Андреа се закачат, че да им се насладим и забулени, коментират техните почитатели. Моника и Андреа не успяха да направят кефа на Николета, която беше доволна от разлъката им.

Причината е, че двете редовно се обединяват, за да водят война с нея и не допускат плейметката да ги прави на две стотинки.

Вижте сами дружките Моника и Андреа!