май 20, 2024

Моника Валериева лъсна с екстеншъни и вкаменено лице на рождения ден на Андреа!

https://kliuki.net/kliuki/monika-valerieva-lasna-s-ekstenshani-i-vkameneno-lice-na-rozhdeniya-den-na-andrea/142428 Kliuki.net
Моника Валериева лъсна с екстеншъни и вкаменено лице на рождения ден на Андреа!

Моника Валериева лъсна с екстеншъни и вкаменено лице на рождения ден на Андреа

[caption id="attachment_60602" align="alignright" width="300"]Моника Валериева лъсна с екстеншъни и вкаменено лице на рождения ден на Андреа Моника Валериева лъсна с екстеншъни и вкаменено лице на рождения ден на Андреа[/caption]  

Моника Валериева се издъни на няколко пъти по време на партито на рождения ден на приятелката си Андреа, видя Kliuki.net.

Двойничката на Николета, която успя да замае главата на Валери Божинов, сега вече е звезда и погледите са приковани към нея.

[caption id="attachment_60603" align="alignleft" width="300"]Моника Валериева едва успява да покаже емоция, прекалила е с корекции и ботокс Моника Валериева едва успява да покаже емоция, прекалила е с корекции и ботокс[/caption]

Не бива да допуска подобни гафове, защото околните веднага ги забелязват.

Лицето на моделката изглеждаше странно през цялата вечер, споделиха ужасени от вида й. Явно Моника Валериева е прекалила с корекциите и ботокса.

Иначе каква да е причината физиономията й да се разтяга в усмивка все едно е сфинкс?! Това се питат и във виртуала, но отговорът за тях е повече от ясен.

Моника Валериева е известна със своите операции, тя се е превърнала в невероятно прелестна дама, но преди съвсем не е била такава. Обаче, когато нямаш мярка, се получава тъкмо такъв ефект, хулят я в нета.

Вярно, че хубавицата е любимка на хиляди вече, но последните снимки с нея са показателни, че родните дами не знаят кога да спрат с трансформациите.

По време на купона всички бяха в настроение, Моника Валериева също, но трудно можеше да се разбере, защото лицето й не изразяваше нищо, обсъждат я още потресени.

А за екстеншъните, които лъснаха, докато си мяташе гривата, съвсем да не говорим…

Вижте сами как се изложи на рождения ден на Андреа – в цялата си прелест Моника Валериева!

[gallery link="file" ids="60604,60605,60606"]