април 28, 2024

Моника Валериева се пусна без дрехи и показа… (СНИМКА)

Дълго време търпеше всевъзможни подигравки и сравнения заради ултра ниското си тегло

https://kliuki.net/kliuki/monika-valerieva-se-pusna-bez-drehi-i-pokaza-snimka/210598 Kliuki.net
Моника Валериева се пусна без дрехи и показа… (СНИМКА)

 

Феновете я упрекваха, че е слаба, някои дори я наричаха „гърчава“. Не е за вярване как изглежда отзад плеймейтката Моника Валериева. Тя е качила няколко килограма и то на точно определено място.

От скорошните сторита в Инстаграм се вижда къде и колко е качила. Най-интересното е, че трупа килограми на точно определено място, а именно в дупето.

Спред Валериева направо се е освинила, като е поставила и емотиконка прасе. Явно за нея три килограма са излишни, по начина по който ги тълкува. За последователите това породи бурен смях.

Моника Валериева се пусна без дрехи и показа… (СНИМКА)

Моника е известна с многобройните корекции по себе си. Тези, които са виждали снимки преди това твърдят, че изобщо не е изглеждала добре, направо я сравняват с плашило.

Наскоро дупничанката взе и друго „съдбоносно“ решение. Тя иска да махне силиконовите импланти от гърдите си. Според нея това е пошло и селско нещо. Моделката е убедена, че с малки гърди ще е по-секси и бързо ще хване ново гадже след раздялата с фолк певеца Меди.

Двамата имаха бурна връзка. Брюнетката толкова пъти изневеряваше на чалга изпълнителя, че той възпя похожденията  и в песен. Парчето се превърна в тотален хит. Лиричната героиня в песента се наричаше Мария.

Източник: novini.bg