October 04, 2024

На годините на дъщеря му: Юксел Кадриев показа новото гадже

Двамата обикалят планините

https://kliuki.net/kliuki/na-godinite-na-dashterya-mu-yuksel-kadriev-pokaza-novoto-gadzhe/231171 Kliuki.net
На годините на дъщеря му: Юксел Кадриев показа новото гадже

Юксел Кадриев вече не крие любимата си жена. Туризмът се превърна в любимо занимание за двамата. С катерене по върховете водещият се опиутва да се справи с наднорменото тегло, но за сега без успех.

Компания в разходките му прави Венцислава Велчева, която е на годините на дъщеря му. Бе засечен от папараци още през лятото да се движи със силиконовата красавица.

Месец по-късно показа нейна снимка в Инстаграм профила си. Той написа:

„Който търси може и да намира, но само който вярва получава“

Новинарят явно е срещнал голямата любов. Той я нарича най-иникалната жена на земята.

Новата изгора също като него харесва Гърция. Всяка свободна минутра двамата прекарват в южната ни съседка.

Венцислава е доста по-млада от кадиев, но има не една и две интервенции по себе си. Най-видими са екстеншъните, които правят косата й дълга до кръста и необикновено гъста и лъскава.

Миналата  година Юксел Кадриев получи специалната награда на bTV за цялостен принос към телевизията и развитието на bTV Новините.

„Това е голяма отговорност, още повече такова признание от колегите е равносилно на минимум "Оскар“ – заяви той.  Има едно нещо, което винаги си напомням заради отговорността, която един водещ носи със себе си и то е, че когато вляза в студиото и кажа: „Добър вечер, Вие сте с bTV Новините“. Аз имам предвид всеки един човек, който стои зад този продукт, който зрителят ще види, защото всички по веригата са важни“, обясни Кадриев.

Източник: hotnews.bg