September 08, 2024

На гребена на вълната: Мария яхна джет без дрехи (СНИМКИ)

Певицата подчертава сексапила си и атлетичната си фигура

https://kliuki.net/kliuki/na-grebena-na-valnata-mariya-yahna-dzhet-bez-drehi-snimki/226804 Kliuki.net
На гребена на вълната: Мария яхна джет без дрехи (СНИМКИ)

Мария е на гребена на вълната в буквалния и  преносния смисъл на думата. Личи си, че миньончето не излиза от фитнес залите и салоните за красота и пръска луди пари.

Припомняме, че Мария оставяше мъжете в „Като две капки вода“ без думи. Веско Маринов и Фънки я гледаха с отворена уста. Двамата често се хващаха гуша за гуша зарди нея, особено когато се превъплъти в образа на Анджела Брамбати. Малко след изъплнението й в студиото стана страшно.

Какъвто и интерес да събуди поп-фолк певицата Мария, благодарение на участието си в „Като две капки вода“, личният ѝ живот също не изостава от светлината на прожекторите. През последните месеци именно скандалният ѝ брак с Мирослав оглавяваше заглавията в медиите, а кариерата ѝ бе потънала в забвение.

Този път изпълнителката на „Спомен“ се метна на джета без дрехи. Изглежда щастлива, скоро не се е карала с мъжа си Мирослав. Двамата се разделяха и събираха много пъти, но любовта им не хваща ръжда.  Дзвера, както го наричат, се слави като много ревнив мъж.  Едва ли ще позволи на друг мъж да застане зад обектива и да снима красивата му жена.

Източник: blitz.bg