май 19, 2024

Най-откаченитe тоалети на звездите на афтърпартито на Met Gala-2024 (Знаменитостите показаха безразсъдна смелост – Снимки)

Знаменитостите дадоха воля на най-безумните си мечти на партито след бала

https://kliuki.net/kliuki/nay-otkachenite-toaleti-na-zvezdite-na-aftarpartito-na-met-gala-2024-znamenitostite-pokazaha-bezrazsadna-smelost-snimki/222899 Kliuki.net
Най-откаченитe тоалети на звездите на афтърпартито на Met Gala-2024 (Знаменитостите показаха безразсъдна смелост – Снимки)

Всяка година Costume Institute Ball предизвиква известни личности да се състезават в креативност. Костюмите за събитието обикновено започват да се подготвят шест месеца преди тържеството. На Met Gala знаменитостите се опитват да носят ефектни и цветни тоалети, които ще ги накарат да се откроят от останалите. За това те се отказват от личните предпочитания и се доверяват напълно на стилиста. Но на традиционно парти след това те могат да си дадат воля. Звездите обикновено идват там с тоалети, които самите те харесват.

Певицата Doja Cat успя да създаде най-впечатляващия образ. Когато дойде на бала, феновете бяха много разочаровани от нейния образ. Преди това тя измисляше специални тоалети за всяка Met Gala, но този път тя просто дойде с кърпа вместо рокля. Но за партито Doja Cat носеше топ от прозрачен плат и чорапогащник. Явно е била вдъхновена от Бианка Ченсори…

Кендъл Дженър и Ирина Шейк също решиха да не изостанат от певицата. Вярно, те избраха по-скромни тоалети.

И двете момичета заложиха на закачливо деколте и екстремни мини. Известната тенисистка Винъс Уилямс се присъедини към любителите на разголването на краката. Но черната рокля-бюстие не й стоеше толкова впечатляващо.

Освен това партито след Met Gala беше първото събитие, на което певицата Lizzo дойде след дълго уединение.

През последните месеци момичето активно губи тегло и според нея вече е постигнало впечатляващи резултати. Вярно, феновете все още не оцениха розовото й боди, което разголи най-неподходящата част от тялото на певицата.

Източник:Wday.ru