април 27, 2024

Не е за вярване: Къде са на меден месец Златка и Карен?

Плеймейтката е била в Дубай поне 10 пъти

https://kliuki.net/kliuki/ne-e-za-vyarvane-kade-sa-na-meden-mesec-zlatka-i-karen/210562 Kliuki.net
Не е за вярване: Къде са на меден месец Златка и Карен?

Сякаш набързо организиран и без особено въображение е меденият месец на Златка Райкова и Карен. Младото семейство отпраши за баналния Дубай. Там ходеше редовно с бившия си Благой Георгиев, което ни навява на мисълта, че още тай носталгия по отминалите времена.

Явно пазарджиклийката не знае друго място за почивка. Изборът й за меден месец е повече от банален.

Децата не ги придружават. Момченцата по всяка вероятност ще получат почивка, и то на топло, но по-късно през годината, когато времето стане по- студено.

Меденият месец преминава в плажове, разходки и време, в което се наслаждават един на друг. С бебето все по-рядко им остава такова, когато са си в София.

Припомняме, че  Златка Райкова се вмъкна в брачното съюзие. Тя и възлюбеният й Карен сключиха брак в църквата "Въздвижение на Светия Кръст Господен" в столичният квартал "Лозенец".

След това събитието продължи в съседния хотел. Щастливата булка пусна снимки от събитието в Инстаграм, а под тях написа "Ще те обичам цял живот!"

Райкова и Карен се сгодиха през изминалия октомври. Скоро след това тя обяви, че очаква второто си дете - момченце, което се роди през месец май и носи името на баща си Карен.

Моделът има и един син с име, идентично на баща си, от предишната си връзка с Благой Георгиев.

Източник: hotnews.bg