September 28, 2024

Не издържа дълго на сухо: Кобилкина забърса ново гадже

40-годишната рускиня е разведена, но излъчва голяма енергичност

https://kliuki.net/kliuki/ne-izdarzha-dalgo-na-suho-kobilkina-zabarsa-novo-gadzhe/225296 Kliuki.net
Не издържа дълго на сухо: Кобилкина забърса ново гадже

До скоро Наталия Кобилкина разправяше, че мъж не й трябва и сама се чувства добре, като си помага с играчки, но не издържа дълго. Лично тя се похвали в социалните мрежи, че е забърсала нов мачо:

„С огромно удоволствие се посвещавам на детето и други деца, кучета, цветя, готвене на здравословна храна. Щастливо влюбена съм и се наслаждавам на любовта с много мъжкия мъж", разкри брюнетката.

Кобилкина изглежда много щастлива и одухотворена и не може да скрие емоциите си. Селсоложката дори ще смени дома си, а детето ще остави при баща му временно.

"Този месец се изнасям от апартамента си и искам нещо друго. За някакво време просто ще се пусна по потока, по гости, докато детето остане при баща си за ваканция", казва Кобилкина.

Носят се слухове, че мадамата ревнува бившия си Tакис, който се е уредил с младо и красиво гадже. Припомняме, че двамата са в много добри отношения и често се появяват заедно на публични места.

Гуруто в интимните отношения наскоро призна, че е получила цели пет предложения за брак, след като се развела. Едното от тях било от богат тайландец.

Източник: blitz.bg