October 12, 2024

Не си държи на думата: Мара Отварачката пак се върна при Миро Дзвера (СНИМКА)

Месец след като публично я унижи, Мария се върна при него

https://kliuki.net/kliuki/ne-si-darzhi-na-dumata-mara-otvarachkata-pak-se-varna-pri-miro-dzvera-snimka/231738 Kliuki.net
Не си държи на думата: Мара Отварачката пак се върна при Миро Дзвера (СНИМКА)

Преди месец Миро Дзвера се показваше с други жени, а Мария се кълнеше, че повече никога няма да се върне при него.  Да, ама не. Певицата е простила за пореден път и се е върнала при него още преди няколко седмици.

Двамата са били забелязани на рожден ден на приятел на Миро. В началото изпълнителката предпочитала да се крие. На снимката Мария отново е щастлива и влюбена, но докога?

"Повече няма връщане назад! Развеждам се, подала съм молба. Той се насра, с извинение за израза. Изтекоха негови снимки с други жени откъде ли не. И преди имах информация от 105 места. Извинявам се и на дъщеря си Марая, че стана свидетел на някои неща, за това, което причиних и на двете си в последните 3 години и половина. Отчитам го като грешка“, кълнеше се самата Мария малко след като сайтовете гръмнаха с фотокомпромати на Миро от Гърция, в компанията на други жени със съмнителни професии.

Близки до двойката разказват, че Миро не е положил много усилия да я върне в живота си. Мария била  много повърхностна. От цялата ситуация най-много страдала дъщеря й Марая.

 

Източник: plovdiv24.bg