март 28, 2024

Николета бременна! Чака момче, в третия месец е!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-bremenna-chaka-momche-v-tretiya-mesec-e/143337 Kliuki.net
Николета бременна! Чака момче, в третия месец е!

Николета бременна в третия месец, ще ражда през есента и най-вероятно ще дари Валери Божинов с втори наследник

[caption id="attachment_67665" align="alignleft" width="300"]Николета бременна Николета бременна[/caption]

Николета бременна! Тази новина гръмна в медиите днес и вече е потвърдена от близки на плеймейтката. Самата Лозанова нито отрече, нито потвърди за бременността си. Съпругата на Валери Божинов само лаконично и двусмислено заяви, че не би могла да коментира подобни новини, но наистина винаги е искала да има три деца. Така че…

Николета е била забелязана да посещава клиниката „Свети Лазар” в София, където ходят бременните звезди, писа HotArena.net, цитирайки Уикенд. Според изданието плеймейтката паркирала Бентлито си пред клиниката заедно с приятелката си Азис. Прегледът траел повече от час, а на излизане НиЛо била угрижена.

Николета бременна ли е, веднага се зачудили очевидци. Близки до плеймейтката потвърдиха, че с Валери чакат дете и вече е в третия месец. Почти сигурно е, че ще бъде момченце.

Двамата обаче крият от суеверие, както и първия път, когато Николета беше бременна с Никол. Новината се потвърди и от кухнята на „Поверително от NL“, откъдето коментираха под секрет, че плеймейтката е предупредила за евентуален по-дълъг отпуск през есента. Тя не е уточнила защо, но именно тогава би трябвало да е терминът на тв водещата.

Николета бременна едва ли ще води предаването, но има време, ще измислим нещо“, коментираха от екипа.