април 19, 2024

Николета Лозанова опита да унижи Андреа, фенове скочиха срещу нея

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-opita-da-unizhi-andrea-fenove-skochiha-sreshtu-neya/143057 Kliuki.net
Николета Лозанова опита да унижи Андреа, фенове скочиха срещу нея

Николета Лозанова злорадства, че е намерила снимка на Андреа без грим, феновете: "Прекрасна е"

Николета Лозанова за пореден път показа, че е готова на всичко, само и само да унижи съперничките си. Плеймейтката открай време води война с Андреа, която допреди няколко месеца беше сред най-близките й дружки. Само че двете се изпокараха, а Николета Лозанова не пропуска възможността да излее злобата си срещу певицата.

[caption id="attachment_65275" align="alignright" width="270"]Николета Лозанова опита да унижи Андреа Николета Лозанова опита да унижи Андреа[/caption]

Последният удар под кръста на госпожа Божинова е стара снимка на Андреа, на която половината на Кубрат Пулев е без грим. Кадърът "изненадващо" спечели конкурсът, обявен от плеймейтката, за папараци сред зрителите на "Поверително от НЛ". И докато всички са убедени, че снимката поредния отчаян опит от страна на Николета Лозанова да унижи Андреа, действията й се обърнаха срещу самата нея.

Защото феновете не само, че не изпаднаха в див смях от фотоса, както това се случи със снимките без грим на самата Николета, ами дори защитиха певицата. И скочиха срещу плеймейтката. "Андреа е уникална без грим", "Много е сладка", "Николета Лозанова ще си изгризе ноктите да изглежда така без грим", са само част от отзивите на феновете.

Изглежда, че отчаяните опити на Николета Лозанова да злобее срещу останалите вече са започнали да се обръщат срещу нея. "Писна ми да я слушам как тя е най-уникалната и всички само и завиждат. Кога ще разбере, че никой не й завижда, а само й се подиграват", коментират форумци.