декември 06, 2023

Николета охули собственото си семейство: Не съм ги избирала аз!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-ohuli-sobstvenoto-si-semeystvo-ne-sam-gi-izbirala-az/141889 Kliuki.net
Николета охули собственото си семейство: Не съм ги избирала аз!

Николета Лозанова мина границите и охули собственото си семейство, потресени са потребителите в мрежата

 

Николета охули собственото си семейство!

Стресът след думите й е наистина голям в мрежата, хората просто не могат да повярват, че моделката е способна да изрече подобно нещо.

[caption id="attachment_56715" align="alignright" width="300"]Николета охули собственото си семейство: Не съм ги избирала аз! Николета охули собственото си семейство: Не съм ги избирала аз![/caption]

Нейните родители, които са й дали всичко и винаги са я подкрепяли, получиха незаслужен подарък в навечерието на Коледа. Известната им дъщеря участва в интервю за „Уикенд” и не спря да ръси бисер след бисер, писа изданието HotArena.net.

[caption id="attachment_56718" align="alignleft" width="300"]Майката на Николета надали ще се зарадва на думите й... Майката на Николета надали ще се зарадва на думите й...[/caption]

Целият разговор е някаква пародия, убедени са всички, които са имали честта да го прочетат, но най-гадното от всичко е, че Николета се държи надменно даже към майка си и баща си. Тя дори не е дала възможност за по-подробни въпроси около тях, а направо се изцепва, че никой не си ги избира нито тях, нито къде да се роди…

Възниква въпросът срамува ли се Николета от тези, които са я създали и защо говори по този начин?!

Плейметката въобще рядко повдига тема около родителите си, даже никак. Тя сякаш иска да остави тази страница в миналото си, но човек не бива да забравя произход и фамилия, съветват я във виртуала.

Чували сме Николета да честити единствено рождения ден на майка си, а към татко си грам внимание не е показвала обществено. Като знаем как тя за всяко нещо се хвали, направо е странно, че така е вирнала нос и говори с недоволство за родителите си.

Предполагаме, че Николета не е искала в прав текст да им причини чак такава обида, но понеже е свикнала да говори с клишета.... Че затова просто е използвала онова за избора не съвсем на място.

Никой не одобрява факта, че Николета охули собственото си семейство!