October 22, 2024

Новата звездна двойка: Ергенът Евгени се загаджи не с кой да е, а с ….

Мрежата прегря от кадрите, които се появиха в нета

https://kliuki.net/kliuki/novata-zvezdna-dvoyka-ergenat-evgeni-se-zagadzhi-ne-s-koy-da-e-a-s/232399 Kliuki.net
Новата звездна двойка: Ергенът Евгени се загаджи не с кой да е, а с ….

Скандалната репортерка Ивка Бейбе пусна новината на седмицата. Тя за пръв път показа мъжа до себе си и няма да повярвате кой е той.

За връзката си Ивка обяви на рождения си ден. Кадрите, които се появиха, приковаха вниманието на последователите й.  Силиконката навърши 25 години в обятията на ергена Евгени Генчев.

"И слънце, и мъгла, и проливен дъжд, и дъга дори. Това е животът. Бъркоч от емоции. Како ще си сложиш? Ти избери. Подправките са в твоите ръце. Ти си изкуство, Твори любов. Бъди любов. Обичам рождените си дни. Особено, когато ги прекарвам с любими хора, Блгадаря ти Евгени", пише Ивка.

На Евгени не му провървя връзката с кучелюбката Валерия, която спечели формата. Ето, че днес е намерил нова любов в ръцете на скандалната репотртерка.

"Романтик човек съм. Проблемът е, че повечето хора вярват, че това е достатъчно в едни взаимоотношения. Живеем във време, когато при първото неудобство, започваме да гледаме вратата и сменяме партньорите като носни кърпи. Нищо качествено и трайно не е създадено в света по този начин", гласеше отговорът му на въпроса: "Вярваш ли в истинската любов?"

Източник: blitz.bg