май 01, 2024

Обиди я жестоко: Емрах отрече да е имал сериозна връзка с Теди Александрова

Певецът сподели, че все още не е срещнал голямата любов

https://kliuki.net/kliuki/obidi-ya-zhestoko-emrah-otreche-da-e-imal-seriozna-vrazka-s-tedi-aleksandrova/217630 Kliuki.net
Обиди я жестоко: Емрах отрече да е имал сериозна връзка с Теди Александрова

Емрах Стораро призна, че съжалява за връзката си с Теди Александрова, въпреки че не назова името й. Припомняме, че двамата имаха доста токсична връзка, която завърши със скандали и клевети. От тогава и двамата не са се обвързвали сериозно. Имаха страстен романс, но сложиха край на авантюрата. Кирливите им ризи станаха публично достояние на феновете им, а обвинения и нападки валяха от двете страни.

Емрах твърди, че въпреки вниманието от представителките на нежния пол, не може да срещне любовта. Според него идеалната жена трябва да му дава мотивация, да е красива, да гради хубаво семейство, без да го натоварва и шпионира.

"Все още съм свободен, нямам си приятелка. Досега не съм имал сериозна връзка", омаловажи връзката си с Теди той. "Има много работи, за които съжалявам. Например бившата ми, съжалявам, че съм бил с нея" – заби ножа в гърба на певицата малкият Стораро.

"Преди Емрах съм имала други мъже, след него пак имам. В личен план и преди тази пародийна връзка съм имала сериозни отношения. След грозния край на тези отношения не бих искала да влизам в подробности и да казвам с кого съм, как се чувствам", сподели Теди Александрова.

Източник:  hotnews.bg