април 27, 2024

Обрат в живота на Светлана Гущерова: Близките й се чудят полудя ли

Светлана наруши дългогодишен свой обет

https://kliuki.net/kliuki/obrat-v-zhivota-na-svetlana-gushterova-blizkite-y-se-chudyat-poludya-li/213658 Kliuki.net
Обрат в живота на Светлана Гущерова: Близките й се чудят полудя ли

Нещо се случва със Светлана Гущерова. В живота й е настъпил преломен момент, а близките й недоумяват какво се случва с нея. В последните два месеца многократно е засичана да пoсещава храм в покрайнините на столицата.

Блондинката е признавала в свои интервюта, че от началото на кариерата си като модел се е зарекла никога да не влиза в църква. По думите й всеки път когато го направи се случва нещо лошо. Например претърпявала е тежка катастрофа или е влизала в болница. Хората я питали дали е кръстена, и тя е, но не знае защо й се случват  подобни неща.

Обрат в живота на Светлана Гущерова: Близките й се чудят полудя ли

Многодетната майка на четири деца не е кръстила нито едно от тях. Причината е, че изпитва страх да посещава църкви. Миналия месец обаче милионерската съпруга шокирала всички от най-близкия си кръг, след като приела да бъде кръстница на сина на една от приятелките си.

Близките й споделят, че е много променена последните няколко месеца.

„Многократно се е заричала, че до края на живота си няма да стъпи в църква от страх, че ще я сполети някакво нещастие. Затова никой не можа да повярва, че стана кръстница. Когато я попитаме случило ли се е нещо, че да се промени на 180 градуса, отбягва темата", издават  от обкръжението на блондинката.

Източник: hotnews.bg