март 05, 2024

Орлин Павлов нареди Яна: Не ми трябва, малка е още

https://kliuki.net/kliuki/orlin-pavlov-naredi-yana-ne-mi-tryabva-malka-e-oshte/142597 Kliuki.net
Орлин Павлов нареди Яна: Не ми трябва, малка е още

Орлин Павлов буквално направи на нищо бившата си, бил много щастлив без нея

Орлин Павлов най-накрая проговори за връзката си с Яна Акимова, вече Димитрова. Пред списание "Стори" изпълнителят напълно откровено признава, че петгодишната му връзка с танцьорката всъщност не е била чак толкова розова. Орлин Павлов без свян признава, че раздялата му с Яна е била изключително лесна.

[caption id="attachment_61755" align="alignleft" width="300"]Орлин Павлов закопа бившата си Яна с думите си Орлин Павлов закопа бившата си Яна с думите си[/caption]

"Имаше много кратък период, в който не се чувствах толкова добре, но ми мина бързо. Даже сега ми е хубаво без нея", откровен е певецът. Нещо повече, Орлин Павлов споделя, че Яна изобщо не му липсва. "Не се нуждая от нея, тя е малка, още се лута и има да расте", продължава да забива бившата си Орлин, очевидно намеквайки, че танцьорката не знае какво иска.

Орлин Павлов признава, че с новоизлюпената госпожа не поддържат абсолютно никаква връзка и не са се чували изобщо от деня, в който се разделили. Бившият вокалист на "Каффе" разкрива, че за него най-пагубното в една връзка е обсебването. "Не може някое момиче да настоява да спреш да се виждаш с дадени приятели, да ходиш на определени места, да спреш да имаш хоби", категоричен е Орлин Павлов.

И макар да не споменава за кое точно момиче, с което е имал връзка, говори, феновете са убедени, че става въпрос именно за Яна.