September 16, 2024

Пълна безвкусица: Емануела стана за смях

Певицата се срина в очите на феновете

https://kliuki.net/kliuki/palna-bezvkusica-emanuela-stana-za-smyah/212340 Kliuki.net
Пълна безвкусица: Емануела стана за смях

Tя бе обявена в неуважение към публиката, след като се появи по анцуг на участие. На всичко отгоре се бе покатерила и на токчета.  Изисканата рокля бе заместена от червен анцуг.

Под видеото в мрежата заваляха редица негативни коментари.

 Един сравни облеклото й с пижама, друг каза, че това  е официалният анцуг, а трети написа: „Смешки! Уважение към присъстващите. Наистина е дъно.“

„Важното е, че ток има“, явно визирайки червените боти на висока платформа, които Емануела бе съчетала с червения анцуг.

Изпълнителката не спира с излагациите. То или ще излезе без бельо, та феновете да се наслаждават на прелестите й, ту ще се облече като пълна селянка. Докарва си гнева на почитателите. Чуди се вече какво да измисли, за да задържи вниманието върху себе си. От ден на ден доказва, че е без никакви задръжки. Певицата е без капка морал. Наскоро излезе на сцената така, че да се видят всичките й интимни части. Черното боди, което беше сложила, се оказа ненужно, защото не скри нищо. „Катеричката“ на фолк дивата направо изскочи на показ. Силиконовите й гърди също.

Източник: telegraph.bg