април 20, 2024

Петко и Яна с екзотична екскурзия до Китай и Макао (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/petko-i-yana-s-ekzotichna-ekskurziya-do-kitay-i-makao-snimki/146553 Kliuki.net
Петко и Яна с екзотична екскурзия до Китай и Макао (Снимки)

Петко и Яна си подариха поредната романтична екскурзия

Светската двойка Петко и Яна Димитрови посетиха екзотичните дестинации Китай и Макао. Пътешествието, което си спретнаха съпрузите бе заради бизнес дела, но те не пропуснаха да използват свободното си време , за да се заредят с положителни емоции от невероятните преживявания на азиатския континент.

Въпреки многобройните срещи, Яна и Петко се запознали с най-екзотичните места. Уникалната архитектура, чудесната природа и слънчевото време допринесли изживяванията на известната двойка да бъдат толкова положителни , че те се чувствали особено щастливи, далеч от родината си.

[caption id="attachment_92111" align="alignright" width="300"]Петко и Яна Петко и Яна[/caption]

Пътуването, което предприеха бизнесмена и танцьорката бе заради служебни ангажименти. Петко посетил мултимедийно изложение, а Яна участвала в семинари, където се срещнала със световно известни треньори в танцовото изкуство. Чаровната българка поканила доста известни личности да ни гостуват и да четат лекции в България.

Според близки до светското семейство, Петко хич не се замислил много и решил да отсъства за известно време от шоуто „И аз го мога", където участва. Според регламента , той си намерил заместник в лицето на сървайвара Ники Мартинов и предпочел да замине по бизнес дела. До сега в шоуто, собственикът на няколко столични дискотеки не блести с изявите си и не е получава много точки от журито. Доста му е трудно, споделят негови привърженици, научиха от hotarena.net.

Шоуто никак не е лесно и някои от участниците имат травми, но продължават своето участие. Дано продуцентът не наложи санкция на Петко, заради нерешителността, която показва, коментират зрители.

Преди време се появиха слухове, че Яна ревнува Петко от участничките в предаването и присъства на всичките му репетиции. Шампионката по спортни танци била много доволна от факта, че Димитров временно не участва в шоуто и я завел на екзотичната екскурзия до Китай и Макао, където си прекарали чудесно двамата.

petko i qna1 petko i qna2