април 27, 2024

Певицата Йоана Драгнева се уреди на държавна работа

Вече е част от екипа на Изпълнителната агенция за българите в чужбина

https://kliuki.net/kliuki/pevicata-yoana-dragneva-se-uredi-na-darzhavna-rabota/216724 Kliuki.net
Певицата Йоана Драгнева се уреди на държавна работа

Изпълнителката Йоана Драгнева най-накрая успя да сбъдне мечтата си да се уреди на държавна служба. От известно време тя работи в Изпълнителната агенция за българите в чужбина, където отговаря за Великобритания и намиращите се там нашенци. Така и не става ясно какво точно прави Драгнева в агенцията и как е избрана за поста, за който със сигурност е имало в пъти по-подходящи кандидати.

 

Тя от години пробва късмета си къде ли не и в какво ли не, но безуспешно. През есента дори се яви като кандидат за кмет на район „Оборище“, но както сами се досещате, не бе избрана и това не я обезкуражи и тя продължи да търси „мекото на хляба“ на държавен пост. Ето, че все пак е успяла.

 

Самата тя сподели, че 2024 г. я е зарадвала с ново професионално предизвикателство и обещава на последователите си да ги информира за интересните инициативи, насочени към българите зад граница.

 

Певицата Йоана Драгнева се уреди на държавна работа

Младата майка на АннМари и ЛилиАн, е завършила музикално училище, след което и Националната музикална академия, където е учила „ударни инструменти“ и „поп и джаз пеене“. Магистър е по ударни инструменти, т.е. барабанист.

През лятото ексвокалистката на „Дийп зоун“ се похвали, че вече е доктор по социална психология от Института за изследване на населението и човека – БАН.

Така и не става ясно как певицата е решила изведнъж да става психоложка и тази й квалификация какво общо има с българите в чужбина.

 

Певицата Йоана Драгнева се уреди на държавна работа - Снимка 2

Освен това тя изкара и няколко години като общински съветник в столицата, а и години наред бе на хранилка в БНТ, където работи майка й. Певицата с колеблива кариера бе водеща на „Българският топ 40“, „Очевидец“, „Мело ТВ мания“, „Децата на България са супер“, „Музика, музика“ и „10 000 крачки“. Не е изключено да изпускаме някое от предаванията й от дългата й тв кариера.

Източник: Уикенд