април 27, 2024

Почна се! Емрах мята аванси на Веси от Dancing Stars (Тони Стораро доволен от новата изгора на сина си – Подробности)

Поредна любовна интрига се завърта в шоуто за танци

https://kliuki.net/reality/pochna-se-emrah-myata-avansi-na-vesi-ot-dancing-stars-toni-storaro-dovolen-ot-novata-izgora-na-sina-si-podrobnosti/220445 Kliuki.net
Почна се! Емрах мята аванси на Веси от Dancing Stars (Тони Стораро доволен от новата изгора на сина си – Подробности)

Този път на мушката е Емрах Стораро и неговата партньорка в движенията – Веси. Изглежда, между двамата прехвърчат сериозни искри, за да си позволи дори Краси Радков да ги нарече “младоженците”. Уж неволно изпусната реплика автоматично развихри назряващия любовен романс. Певецът явно не е безразличен към момичето и дори в кратко видео в профила си успя да изсипе куп суперлативи по негов адрес. За капак дори на дансинга съумя да си открадне и целувка.

Така на сцената на Dancing Stars май се заплита нов роман. Емрах открай време се слави като ценител на женската хубост, макар и любовният му живот да се свързва по-скоро със скандали, отколкото с изисканата любов от книгите. Предвид “контингента” наоколо все пак пред него не се показва кой знае какъв избор между умни и интелигентни девойки. Затова и Тони Стораро бил очарован от новата му тръпка. Веси поначало не прилича на еднодневните старлетки, които се вихрят около сина му. Докъде ще стигнат двамата, предстои да видим. Въпреки че задачата им е да кършат тела в танци, любовната искра само ще ги улесни. Класически пример за хепиенд в шоуто са Яна и Петко Димитрови, които днес са щастливо женени и се радват и на наследници.

Източник: iwoman.bg