май 12, 2024

Помните ли го? На 48 Иван Звездев втрещи с визия на застаряващ чичак (Снимки)

Един от най-популярните ни кулинари потресе почитателите си с външния си вид

https://kliuki.net/bg-kliuki/pomnite-li-go-na-48-ivan-zvezdev-vtreshti-s-viziya-na-zastaryavasht-chichak-snimki/215719 Kliuki.net
Помните ли го? На 48 Иван Звездев втрещи с визия на застаряващ чичак (Снимки)

Той се появи при Златимир Йочев в сутрешния блок на bTV. На практика обаче всички зрители бяха ошашавени от визията му – видимо е остарял, напълнял и оплешивял. Косите му белеят смело на фона на доскорошния му младежки вид, а бръчките и коремчето добре си личат.

Помните ли го? На 48 Иван Звездев втрещи с визия на застаряващ чичак (Снимки)

И макар да е само на 48 години, Иван Звездев ударно е добавил поне още 20 към визията си. През август бе рожденият му ден и за мнозина възрастта му никак не е толкова сериозна, за да си позволи да изглежда така.

Помните ли го? На 48 Иван Звездев втрещи с визия на застаряващ чичак (Снимки) - Снимка 2

Някои от зрителите предположиха, че в живота му са се случили тежки драми. Безспорно, когато всеки от нас има някакви проблеми, грижата за външния вид остава на заден план, а стресът ни мори, без да пита. По-загрижените наблюдатели отдадоха остаряването на Иван Звездев именно на сериозни житейски изпитания.

Помните ли го? На 48 Иван Звездев втрещи с визия на застаряващ чичак (Снимки) - Снимка 3

Според други той изглежда съвсем нормално за годините си, въпреки че доскоро се славеше с изключително младежка визия. Каквато и да е истината, към днешна дата любимецът на дамите пред телевизора сякаш е зачеркнал младостта си и се е изравнил по визия с някой застаряващ колега на 60.

Източник: show.blitz.bg