декември 03, 2023

Поверително от NL използва Андреа за груб пиар

https://kliuki.net/kliuki/poveritelno-ot-nl-izpolzva-andrea-za-grub-piar/143856 Kliuki.net
Поверително от NL използва Андреа за груб пиар

Поверително от NL използва Андреа, за да си прави груб пиар на гърба й, скочиха фенове на певицата в нета

Поверително от NL използва грубо Андреа за пиар! Феновете на певицата скочиха недоволни срещу врътката на Николета и предаването й, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_72248" align="alignright" width="300"]Поверително от NL Поверително от NL използва Андреа за груб пиар[/caption]

Екипът на таблоида обяви, че ще видим как Андреа разхождала кучето си и не чистила след него на улицата, писа изданието HotArena.net.

Блондинката била в парка, а домашният й любимец се изходил там, след което тя не се погрижила за тревните площи. Такова видео обаче никой не видя в Поверително от NL.

Дали Николета се стресна и в последния момент го свали?!

И това е възможно, но по-вероятно замисълът е бил да употреби Андреа, за да привлече почитателите й пред екрана, категорични са потребители.

Ясно е, че противниците на плейметката, особено тези, които защитават Алисия и Андреа, не поглеждат въобще ефира, когато върви Поверително от NL. Когато има анонс, свързан с техните идолки, нещата значително се променят. Те веднага правят разбор на продукцията, за да могат после да хулят Божинова.

И този път, седнали в очакване да зърнат Андреа и да се уверят, че тя наистина е такава мърла, за каквато я представят.

Нищо подобно не се случило, защото Поверително от NL спестило въпросните кадри. Ако въобще е имало такива..., съмняват се във виртуала.

„Не им прави чест, това е меко казано манипулация, а и трупат слава на гърба на Андреа”, възроптаха още срещу Поверително от NL.