September 25, 2024

Преслава и дъщеря й се спасиха като по чудо от нелеп инцидент

Самата тя разкрива подробностите

https://kliuki.net/kliuki/preslava-i-dashterya-y-se-spasiha-kato-po-chudo-ot-nelep-incident/230851 Kliuki.net
Преслава и дъщеря й се спасиха като по чудо от нелеп инцидент

Суперзвездата Преслава се размина на косъм от нелеп инцидент. На всичко отгоре е можела да пострада и малката Паола. Подробности разкри самата тя в социалните мрежи.

"Решихме да отидем в парка с малката да покараме ролери. Гледах я как се справя страхотно и си казах, че е време и аз да пробвам. Колко лесно изглеждаше отстрани! Викам си: леле, като детска игра е, и аз ще мога. Там ми беше грешката. След като баща ѝ ме пусна, нещата излязоха извън контрол. Засилих се директно към детето, но за щастие тя успя да ме спре! Иначе щях да се претрепя и да я помета с мен! Добре, че поне едната от нас знае какво прави", разказа Преслава, която показа снимки от "незабравимата" разходка с ролери в парка.

Изпълнителката на „Нищо“ решила за пръв път да се качи на ролери. Не могла обаче да се справи с тежката задача и загубила баланс. Като по чудо тя и дъщеря й се измъкнали без наранявания.

Преслава се скъса от работа през изминалото лято, сега обаче драстично е намалила участията. Тя се подготвя за своя голям концерт в Арена София на 16-ти ноември.

Източник: blitz.bg