април 25, 2024

Преслава спира да пее! Певицата бременна?

https://kliuki.net/kliuki/preslava-spira-da-pee-pevicata-bremenna/141893 Kliuki.net
Преслава спира да пее! Певицата бременна?

Преслава ще трябва много да се пази по време на бременността и да забрави за участия по задимените кръчми

[caption id="attachment_56743" align="alignleft" width="300"]Преслава бременна Преслава спира да пее, може вече да е бременна[/caption]

Преслава и приятелят й Жоро Бирмата вече работят за бебе. Топ изпълнителката на Пайнер е твърдо решена да забременее, тъй като вече е 30 години и няма време за губене.

Певицата е споделила пред приятелки, че е готова да жертва кариерата си, в името на това да дари Бирмата с наследник, писа HotArena.net, цитирайки Телеграф. Тя не се притеснява за феновете си и е готова да спре да пее за известно време.

Това най-вероятно ще се наложи, тъй като певицата свали доста килограми и физиката й е изключително крехка. Преслава ще трябва много да се пази по време на бременността и да забрави за участия по задимените кръчми.

Феновете никак не прегърнаха идеята за временното прекратяване на кариерата на Преслава. Някои пък заподозряха, че певицата вече е забременяла, тъй като забелязали промяна във физиката й.

„Преси и Жоро се опитват вече от няколко месеца да си правят бебе. Тя силно се надяваше да го изненада по Коледа с такъв подарък и като нищо да стане точно така“, разкриват нейни приятелки. Те добавят, че певицата и Бирмата със сигурност няма да обявяват благата вест веднага, а ще изчакат поне докато започне да й личи, от суеверие.