април 25, 2024

Рая на Азис излезе наяве! Вижте я за първи път (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/raya-na-azis-izleze-nayave-vizhte-ya-za-parvi-pat-foto/143475 Kliuki.net
Рая на Азис излезе наяве! Вижте я за първи път (ФОТО)

Рая на Азис е русичка и слабичка, има сини очи и е коренна противоположност на фолк певеца

[caption id="attachment_68854" align="alignright" width="300"]Рая на Азис Ето я Рая на Азис[/caption]

Рая на Азис излезе наяве за първи път! 7-годишната дъщеричка на фолк певеца досега никога не се е появявала в медиите, тъй като татко й ревностно я пазеше. Никой не знаеше как изглежда, на кого прилича.

Папараци на България Днес успяха да щракнат малката хубавица по време на разходка с майка й Гала, писа HotArena.net. Детето със сигурност НЕ е одрало кожата на Азис, а напротив – пълна негова противоположност е.

Рая на Азис е русичка и слабичка, има сини очи и е доста висока за възрастта си. Родителите й я определят като будно дете, много умно и сърдечно. Но досега никога не са я показвали в медиите.

Ромският славей се страхува да не я сполети сценарий като при момиченцето на Брендо. Един от най-богатите изпълнители у нас би станал лесна мишена за похитители, докато сега Рая на Азис не е разпознаваема. Досега никой не знаеше как изглежда дъщеря му.

Фолк певецът обясняваше, че не желае все още да я въвлича в своята известност и бремето на популярния родител да й тежи. „Искам дъщеря ми да има детството на всички обикновени деца. Има време да става известна“, казвал е неведнъж.

Рая на Азис ще навърши 7 години след два месеца.