април 19, 2024

Рая на Азис с уникален жест към онкоболни

https://kliuki.net/kliuki/raya-na-azis-s-unikalen-zhest-kam-onkobolni/146260 Kliuki.net
Рая на Азис с уникален жест към онкоболни

Рая на Азис отсега расте като благородно и състрадателно момиче

Рая на Азис е отрязала дългата си руса плитка, за да я дари. Тази новина обиколи социалните мрежи и разчувства потребителите. Развълнуваният татко сам съобщи за благородния жест на официалната си страница във Фейсбук, споменавайки името на Асоциацията за превенция на рака „Промени живота си сега!“ в разказа си. Постъпката на Рая има за цел да ангажира достатъчно много хора, които да се включат в начинанието и помогнат с каквото могат.

[caption id="attachment_90668" align="alignleft" width="300"]Рая на Азис с благороден жест Рая на Азис с благороден жест[/caption]

Дългата руса коса на дъщеричката на Азис ще бъде използвана за направата на перука за раково болни жени. Страната ни се нуждае от повече сърцати и мили хора, готови да продължат инициативата. Постъпката на едно дете може да предизвика повече интерес и подкрепа за болните от коварната болест.

Припомняме ви , че малката героиня Рая вече е в първи клас. Още от самото си раждане дъщерята на поп фолк певеца е държана далеч от любопитните погледи на репортери и фотографи . От съображения за сигурност Азис не позволява тя да бъде снимана и излиза на разходки с нея при пълна секретност. Според слуховете, „Принцесата на татко“ учи в престижно столично училище, където се обучават децата на богаташи и дипломати.

Коментарите в мрежата за благородната постъпка на Рая са много. Страницата на Азис във Фейсбук ври и кипи от лайкове , което също допринася за популяризиране на доброто начинание.

Не липсват, обаче и скептици, които смятат, че кралят на поп фолка си е спретнал евтина реклама. Добре е,че те са малко, видяха от Hotarena.net. Едва ли щастливияt татко, който трепери над дъщеричката си би я употребил за користни цели.